Natuurrijk Maakwerk

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 17:04

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het weer is onstuimiger en de natuur toont haar prachtige herfstverkleuring. Als de zon erop staat lijkt de liquidambar, amberboom wel in brand te staan. De natuur maakt zich op voor de winter maar er zijn nog steeds volop bloemen waar we prachtige dingen mee kunnen maken. Ik noem het mijn "natuurrijk maakwerk". ik probeer zo min mogelijk hulpmiddelen toe te passen en probeer zo duurzaam te werken. OP dit moment zijn er nog volop bloemen namelijk de chrysanten  en de dahlia is absoluut ook nog van de partij. Het is een feest om met echte natuurlijke materialen te mogen werken. Je ervaart zo echt de seizoenen. Gister heb ik samen met mijn biologische bloemenleverancier (Fleurabeille) bloemen geplukt om het seizoen te verlengen. Deze hangen nu lekker hoog en droog op de droogzolder. Goed geventileerd en lekker in het donker. Hangen de bloemen op z'n kop waardoor de stelen stevig en mooi recht drogen. Ik kan niet wachten om daar mooie droogboeketten mee te maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.